Dwaalspoor Music Festival
.

In de rauwe randjes van de Spoorzone in Zwolle gaat Dwaalspoor de samenwerking aan met Peper Producties om een nieuw tech house georiënteerd festival te organiseren waar iedereen vrij en welkom is. Een samenkomst van creatief jong en oud talent, vrolijk en kleurrijk met een rauw Berlijns randje. 

Dwalen door de Insta

Bedankt voor je aankoop!
We zien je op 13 augustus op Noordzeelaan 50. 

 

Je bent erbij!
Geweldig! Samen met jou maken wij van Dwaalspoor festival een groot feest! Speciaal voor de vroege vogels op het festival hebben wij een speciale verrassing, zorg dus dat je voor 14u binnen bent. Neem je e-ticket op je telefoon of uitgeprint mee naar het festival terrein zodat wij deze gemakkelijk kunnen scannen bij binnenkomst.

Vervoer en parkeren
We raden je aan om met de fiets te komen of te lopen vanaf station Zwolle (10 minuten). Kom je toch met de auto dan kun je deze kwijt in de parkeergarage Lubeck (Hanzelaan 238) of Parkeerterrein Hanzelaan (Hanzelaan 300). Bij het festival aan de Noordzeelaan kan je nergens parkeren.

Cultuurtax
Het je besloten om de cultuurtax te betalen? Wij zijn je eeuwig dankbaar! De stichting New Blue Collective zet zich in om kunst en cultuur te laten exploderen in Zwolle en met jouw hulp kunnen we meer bereiken!

Goedkoper munten kopen!
Lange rijen voor de muntenkassa vermijden en ook nog korting krijgen op je munten? Koop ze dan nog snel hier.

Al munten besteld? Haal ze dan op bij Cafe Koos op de Nieuwe Markt 11 in Zwolle. Neem je e-ticket geprint of op je telefoon mee zodat we deze gemakkelijk kunnen scannen.

Meer te weten komen over voorzieningen en restricties? Kijk op onze FAQ pagina. 

 

 
 
HEB JE NOG VRAGEN? MAIL OF VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN