Dwaalspoor Music Festival
.

In de rauwe randjes van de Spoorzone in Zwolle gaat Dwaalspoor de samenwerking aan met Peper Producties om een nieuw tech house georiënteerd festival te organiseren waar iedereen vrij en welkom is. Een samenkomst van creatief jong en oud talent, vrolijk en kleurrijk met een rauw Berlijns randje. 

Dwalen door de Insta

Cultuurtax

Zwolle groeit en jij kan daarbij helpen.

Dwaalspoor festival wordt gedragen door sponsoren en haar partners. Een van die partners is stichting New Blue Collective, een jonge frisse organisatie dat zich inzet om kunst en cultuur te laten exploderen en de verbinding tussen jonge makers en haar publiek te faciliteren.

Eén van de projecten is bijvoorbeeld de New Blue Collective talent boost in samenwerking met Dwaalspoor en Kunstbende Overijssel; waarbij 5 jonge kunstenaars gekoppeld zijn aan jonge makers van Kunstbende en samen de creatieve aankleding van het festival hebben ontworpen en geproduceerd. Ook hebben ze in samenwerking met Hedon Productiehuis opkomende DJ’s een podium gegeven in combinatie met een perspakket om zo een nieuwe ontwikkelingsstap in hun carrière te kunnen zetten. 

Doneer middels deze cultuur tax eenmalig €5,00 om zo een bijdrage te leveren aan de nieuwe generatie creatieve talenten.

Meer informatie over New Blue Collective vind je hier