Dwaalspoor Music Festival
.

In de rauwe randjes van de Spoorzone in Zwolle gaat Dwaalspoor de samenwerking aan met Peper Producties om een nieuw tech house georiënteerd festival te organiseren waar iedereen vrij en welkom is. Een samenkomst van creatief jong en oud talent, vrolijk en kleurrijk met een rauw Berlijns randje. 

Dwalen door de Insta

FAQ

WE HEBBEN JOU NODIG!
 
Om onze evenementen mogelijk te maken zijn we afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. We zijn hier dan ook zeer dankbaar voor!

Werk jij graag achter de bar, als artiesten begeleiding of als runner op een festival en hou je van electronische muziek?! Meld je dan vandaag nog aan.


Vereisten
Heb je interesse? Houd dan wel rekening met het volgende:
• Vrijwillig betekent niet vrijblijvend. We hebben alleen iets aan mensen waar we van op aan kunnen. Als je jezelf aanmeldt dan wil je je ook inzetten en geef je niet snel op. 
• We werken met flexibele diensten.
• Voor normaal vrijwilligerswerk kennen we geen vergoeding.
• Je krijgt altijd iets leuks. Dit kan een shirt zijn of een ander aandenken.
• Uiteraard zijn we je eeuwig dankbaar.
  
Wil je een van ons worden? Stuur ons dan een mail naar info@peperproducties.nl en dan nemen we zsm contact met je op!
Voor toegang tot het Dwaalspoor festival geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bij twijfel over de leeftijd kan er altijd om een legitimatie gevraagd worden. Ben je nog geen 18 jaar of niet in staat een legitimatiebewijs te tonen, dan kan je de toegang worden geweigerd.
Overduidelijk natuurlijk, maar toch:

• Geen eten / drinken (tenzij speciaal dieet / medicatie na toestemming),
• Geen wapens, scherpe voorwerpen,
• Geen huisdieren,
• Geen professionele foto / film / geluidsapparatuur zonder toestemming
• Er is een zero-tolerance beleid op drugs
• Niets verkopen zonder toestemming van ons
• Niet klimmen in zaken
• Niet vechten
• Niet stelen
• Niet flyeren

Kortom: Doe lief en wees geen hufter. Ben je dat wel, dan wordt je zonder pardon van het terrein gezet en krijg je een rekening voor eventuele schade. 
Heb je iets gevonden? Breng het naar de muntenbalie. Ben je iets kwijt? Informeer daar of er iets gevonden is. Alles wat na het festival gevonden is, komt bij de organisatie terecht. Stuur dan eventueel een mailtje.
Op het festival terrein werken we voor zowel eten als drinken met munten. Deze zijn op het terrein te koop of vooraf te bestellen alhier
Er worden geen munten retour genomen. Munten zijn niet inwisselbaar voor geld. 
Op het Dwaalspoor festival werken we niet met contanten en kunnen munten alleen maar gekocht worden met pin. 
Het adres is Noorzeelaan 50, 8017JW in Zwolle. 
 
We raden je aan om met de fiets te komen of te lopen vanaf station Zwolle (10 minuten). Kom je toch met de auto dan kun je deze kwijt in de parkeergarage Lubeck (Hanzelaan 238) of Parkeerterrein Hanzelaan (Hanzelaan 300). Bij het festival aan de Noordzeelaan kan je nergens parkeren.
Er zijn toilletten aanwezig op het terrein, ook voor mindervaliden. 
 
Voor onbeperkt toiletgebruik vragen we 1 muntje. 
 
Wildplassers worden zonder pardon van het festivalterrein verwijderd en krijgen een rekening voor schoonmaakkosten.
Het terrein is toegankelijk voor minder validen. Er is ook een minder-validen toilet aanwezig. 
We hebben geen koelfaciliteiten voor medicatie. 
We houden niet van wegwerpplastic. Je gebruikt het maar één keer en het zorgt voor heel veel rotzooi. Zooi waar we niets meer mee kunnen en wat uiteindelijk in het milieu belandt. Om die reden hebben we hardcups in gebruik. Dit kost iets meer maar het is veel duurzamer.

Hoe werkt dit op Dwaalspoor? Bij je eerste drankje betaal je één munt extra voor de beker die je gebruikt. Deze beker gooi je vervolgens niet op de grond maar houd je bij je. Op het moment dat je een nieuw drankje gaat halen lever je de beker in en krijg je een nieuwe gevulde beker terug. Vrij simpel systeem toch?
Verplicht: met het kopen van een kaartje en het betreden van het terrein stem je in met de huisregels, het algemene beleid van Dwaalspoor en ook het privacybeleid.

Bezoeken van het festival is op eigen risico. Aanwijzingen van het personeel en security dienen te allen tijde te worden opgevolgd. Bij niet naleven loop je kans van het terrein verwijderd te worden. Let op je buren. Denk om je oren. Heb lol!

Lees de volledige algemene voorwaarden hier
Je wilt ons festival bezoeken als lid van de pers? Dat is mogelijk!
Stuur je verzoek naar info@peperproducties.nl. Wij zullen checken of er plek beschikbaar is. 

TOCH NOG EEN VRAAG? STEL HEM HIER